New from Rotronic:
The Rotronic Monitoring System (RMS)

Niek-Jan Bink | Product Updates

Rotronic presenteert hun nieuwe meetsysteem, het Rotronic Monitoring System (RMS)

Rotronic, de bekende Zwitserse fabrikant van producten voor het meten en registreren van luchtvochtigheid, temperatuur, laag dauwpunt, CO2, drukverschil en luchtsnelheid, heeft het Rotronic Monitoring System (RMS) ontwikkeld.

Het RMS is een platform waarmee een compleet meetsysteem eenvoudig is in te richten en te beheren in de ‘cloud’. ‘Compleet’ omdat alles wat maar een signaal afgeeft of data levert (van webcam tot druksensor, digitaal, analoog) op het systeem kan worden aangesloten. In plaats van een bonte verzameling systemen voor allerlei verschillende informatie één systeem voor alle informatie.

Naast het registreren van alle gegevens en gebeurtenissen kunnen alarmen worden geactiveerd als de door de klant gedefinieerde criteria worden overschreden. De RMS-dataloggers versturen de gemeten waarden draadloos of middels LAN communicatie. De RMS-software verzorgt de veilige opslag van alle data op de RMS-server bij Rotronic of op uw eigen server. De gegevens kunnen in de ‘cloud’ opgevraagd worden met de PC, MAC, tablet of smartphone. Ook het beheer loopt via de cloud.

Het modulaire systeem is geschikt voor gebruik in laboratoria, clean rooms, klinieken, OK’s en productieprocessen, klimaatkasten en opslagfaciliteiten in ondermeer de voedings-, farmaceutische, biotechnologische en cosmetische industrie. Verder is het RMS is zeer geschikt als gebouwbeheersysteem en voor monitoring in de industrie, musea en kunstgalerijen, archieven en tijdens het vervoer van waardevolle producten die gevoelig zijn voor schommelingen in vochtigheid en temperatuur zijn.

Het nieuwe Rotronic Monitoring System voldoet aan alle wettelijke eisen van GxP, FDA bijlage 11 en 21 CFR 11.  De installatie, validatie en onderhoud van het systeem kan ACIN instrumenten in samenwerking met Rotronic voor u verzorgen.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0