Installatie vakbeurs 2021: Ben jij er ook bij?

Installatie Vakbeurs 2021 Frank Krepel | Beurzen

Installatievakbeurs Noordoost -Nederland 2021

Op 14, 15 en 16 september 2021 is het weer zo ver: dan vindt na een jaar onderbreking de Installatievakbeurs Noordoost-Nederland plaats! 4000 m2 nieuwe technieken, materialen en oplossingen voor de installatietechniek. ACIN Instrumenten is er natuurlijk ook bij en luistert ‘De Reünie” extra op met 15% beurskorting op de Ventiflow-mk2.

De stand van ACIN Instrumenten

De vakbeurs vindt plaats in de Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2 te Hardenberg vanaf dinsdag 14 september tot en met donderdag 16 september. Op onze stand demonstreren wij de nieuwe Ventiflow-mk2. De Ventiflow is in Nederland ontwikkeld door ACIN en is voor elke ventilatiespecialist onmisbaar vanwege het gemak, de nauwkeurigheid en lage aanschafkosten. Je vindt ons op standnummer 478. Bezoek onze stand en test dit unieke instrument.

De VentiFlow-mk2: eenvoudig de luchthoeveelheid meten

De nieuwe VentiFlow-mk2 heeft een meetbereik van 10 tot minimaal 100 m3/u en is het ideale instrument om delicate woningventilatiesystemen snel te controleren en te balanceren. De Ventiflow-mk2 is een compleet instrument voor het balanceren van diverse typen ventilatieroosters en onmisbaar voor de ventilatiespecialist. De Ventiflow komt met een handige op maat gemaakte koffer welke sterk genoeg is om als opstap te gebruiken.

Beursaanbieding: 15% korting op de aanschaf van de Ventiflow-mk2!

De aanschafkosten van de Ventiflow-mk2 zijn relatief gezien al laag. En op de beurs maken we de aanschaf nog eens extra aantrekkelijk met een beurskorting van 15%. Met de Ventiflow-mk2 boek je een aanzienlijke tijdswinst bij het controleren en doormeten van woningventilatiesystemen. Zonder in te boeten op nauwkeurigheid. Bezoek onze stand en neem zelf de proef op de som!

Registreren Installatievakbeurs Noordoost -Nederland 2021

Heb jij je nog niet geregistreerd op de vakbeurs? Via deze link meld jij je eenvoudig aan. Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel meer informatie over de Ventiflow-mk2 of over de beurskorting? Laat het ons weten door je gegevens achter te laten op onderstaand formulier.

     Cart
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0