ACIN instrumenten & Rotronic Monitoring System (RMS)

Het Rotronic Monitoring System is een modulair systeem van hardware-elementen en webgebaseerde software. Het biedt maximale flexibiliteit bij de installatie en zorgt voor direct beschikbare gegevens. De dataloggers registreren metingen van Rotronic en sensoren van derden en sturen deze naar de beveiligde database. Het systeem slaat informatie op en maakt deze beschikbaar voor gebruikers, ongeacht of ze de database openen via een pc, Mac, tablet of smartphone.

Over RMS

The Rotronic Monitoring System (RMS) is een GAMP©5 categorie 4 software gecombineerd met categorie 1 hardware, die gebruikers helpt bij het monitoren van hun GxP-compatibele toepassingen, door te kijken naar de kritieke kwaliteitskenmerken en het bewaken van kritieke procesparameters, om de focus te leggen op patiëntveiligheid, productkwaliteit en gegevensintegriteit en in overeenstemming te zijn met EudraLex Bijlage 11 en FDA 21 CFR Deel 11.

RMS architectuur

Internet of Things (IoT) en machine-to-machine (M2M) communicatie zijn belangrijke factoren in de ontwerpprincipes van Industrie 4.0 die werden geïntroduceerd in 2011 op de Hannover Messe in Duitsland. Het eerste ontwerpprincipe is interoperabiliteit, waar sensoren, apparaten, machines en mensen met elkaar kunnen verbinden en communiceren.

RMS instrumenten

ACIN Instrumenten biedt verschillende Rotronic RMS-producten aan. Deze producten omvatten geavanceerde software en hardware oplossingen die essentieel zijn voor het monitoren van kritieke parameters in GxP-compliant omgevingen.

Distributeur en leverancier

ACIN instrumenten is officieel distributeur voor Rotronic en Setra. Twee bedrijven die bekend staan om hun hoogwaardige
meetinstrumenten. Zwitserse precisie en Amerikaanse doortastendheid.

    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0