Voor ons kantoor in Rijswijk hebben wij momenteel een vacature Hoofd Administratie. Als hoofd van de administratie ben je lid van het management team en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële controle en maandelijkse financiële rapportage. Je stuurt administratief medewerkers aan en voert zelf de personeelsadministratie. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij je zelf de vacature voor Hoofd Administratie vervullen? Solliciteer dan direct naar .

Over ACIN instrumenten B.V.

ACIN instrumenten B.V. is producent en leverancier van meet- en regelapparatuur voor binnen- en buitenklimaat. ACIN heeft de expertise, eigen productie en de reparatie- en kalibratiefaciliteiten om klanten in binnen- en buitenland met raad en daad bij te staan. Eigen producten zijn bijvoorbeeld de FlowFinder® en de VentiFlow®. Daarnaast is ACIN distributeur in Nederland voor diverse buitenlandse merken zoals Rotronic en Setra. De groep bestaat uit een moeder- en 3 werkmaatschappijen. Jaarlijks verwerkt de administratie zo’n 5000 orders die we versturen naar meer dan 50 verschillende landen.

Vacature Hoofd Administratie

Wij zijn op zoek naar een flexibele en zorgvuldige Hoofd administratie (32-38 uur). Wat ga je doen?

In deze brede rol krijg je de kans om je ervaring op het gebied van dagelijkse controle, periodieke financiële afsluiting en maandelijkse rapportering toe te passen en tegelijkertijd de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Dat doen we door digitalisering en het sturen op KPI’s. Als onderdeel van het kwaliteitsteam werk je graag aan de ISO9001-kwaliteitseisen. Wij hebben een stabiele groep medewerkers waarvan de salarisadministratie door jou gevoerd gaat worden.

Je fungeert als vraagbaak voor ons ERP-systeem (Epicor).  Je vindt het ook leuk om je daarin te verdiepen.Het actueel houden van je kennis (wet- en regelgeving) is onderdeel van het takenpakket. Je bent sparringpartner van de directie en legt graag verbindingen tussen de verschillende afdelingen. Je rapporteert aan de directie en bent lid van het MT.

Wat breng jij mee?

Om in aanmerking te komen voor deze vacature Hoofd Administratie, heb je:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
 • kennis van Microsoft Office en ervaring met ERP systemen (wij gebruiken Epicor);
 • ervaring met salarisverwerking (wij gebruiken NMBRS);
 • adequate beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • financieel inzicht en een helicopter blik;
 • het vermogen om goed te plannen en organiseren.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende baan;
 • Marktconform salaris (cao Metaal & Techniek metaalbewerkingsbedrijf)
 • Flexibele werktijden
 • Soort dienstverband: (on)bepaalde tijd, 32-38 uur per week

Wil je direct solliciteren? Reageer dan! We ontvangen jouw CV en motivatie graag op

NB: Wij werven zelf onze nieuwe medewerkers dus s.v.p. geen acquisitie, CV-mailers of andere aanbiedingen.