CO2 & Gassen

CO2 meetapparatuur

ACIN biedt met diverse handmeters, transmitters en dataloggers van hoge kwaliteit CO2 meetapparatuur voor het meten van de CO2 waarde in ruimtes en gebouwen. Met het meten van de CO2 waarde controleert u of er sprake is van voldoende ventilatie. Is de ventilatie onvoldoende dan ontstaat er een bedompte lucht en dat kan gevolgen hebben voor je gezondheid en je prestaties.

 

Ventilatieproblemen in kaart brengen

CO2 meetapparatuur is essentieel in het in kaart brengen van eventuele ventilatieproblemen. Dit gebeurt door het meten van de hoeveelheid koolstofdioxide (CO2) in het binnenklimaat van de te meten ruimte. Koolstofdioxide komt vrij wanneer mensen uitademen en bij het  inademen nemen we zuurstof op. Ventileer je niet dan zal de hoeveelheid zuurstof afnemen en de CO2 waarde steeds verder toenemen.

Toepassing CO2 meetapparatuur

CO2 meetapparatuur is van belang in ruimtes waar mensen samenkomen. Denk hierbij aan scholen, kantoren en vergaderruimtes, maar ook aan instanties binnen de gezondheidszorg, de horeca, opvangcentra en sportscholen. Een goede ventilatie voorkomt hoofdpijn, vermoeidheid, benauwdheid en concentratieproblemen.

Meer informatie CO2 meetapparatuur

Wilt u meer informatie en/of advies over onze CO2 meetapparatuur, neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0