Transmitters

Vocht en temperatuur transmitters

ACIN instrumenten heeft diverse transmitters in het assortiment die nauwkeurig en betrouwbaar de temperatuur en de luchtvochtigheid meten en geeft twee analoge uitgangssignalen in of mA of V. Er zijn verschillende uitvoeringen voor verschillende applicaties.

 

Transmitters van Rotronic

De transmitters van ACIN instrumenten zijn exclusief van het fabricaat Rotronic. Dit merk staat al jaar in jaar uit bekend om zijn robuuste en stabiele transmitters en in combinatie met de HC2(A) sensoren een van de nauwkeurigste die er zijn.

De juiste transmitter voor de juiste meettaak

Afhankelijk van de uit te voeren meettaak, zijn bepaalde transmitters en sensoren beter geschikt dan de andere. De Rotronic transmitters zijn geschikt voor het meten van;

 • Relatieve vochtigheid (RV)
 • Temperatuur (T)
 • Dauwpunt (Td)

ACIN instrumenten heeft diverse transmitters voor uiteenlopende situaties. Zo pas je op een kantoor of opslagruimte of een museum of ziekenhuis een ander soort transmitter toe dan dat je zou gebruiken in een fabriek of drooginstallaties voor bijvoorbeeld aardappelproducten of bij explosieve omgevingen. Alle transmitters hebben een robuuste behuizing ter bescherming en om de invloed van de externe atmosfeer van zo min mogelijk invloed te laten zijn op de metingen.

Meer informatie over transmitters

Wilt u meer weten over transmitters of wilt u weten welke combinatie transmitter en voeler het beste is voor uw meettaak? Neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
  Cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0