Instrumenten

Meetinstrumenten voor installatietechniek, klimaat- en procesbeheersing

ACIN instrumenten ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige meet- en regelinstrumenten voor binnen- en buitenklimaat. Ons aanbod van professionele meetinstrumenten omvat zowel eigen merken als producten van derden zoals Rotronic uit Zwitserland en het Amerikaanse Setra. ACIN instrumenten levert al sinds 1965 meetinstrumenten aan de professionele markt waaronder installatiebedrijven, procesindustrie en defensie. Hoogwaardige instrumenten, goed advies en deskundige kalibratie en service vormen de kern van onze dienstverlening.

Sinds 1965 leverancier van professionele meetinstrumenten

Sinds de start van het bedrijf in 1965, heeft ACIN instrumenten deskundigheid en expertise opgebouwd op het vlak van klimaatregeling. Meer dan ooit is het belang van goede ventilatie duidelijk en professionele meetinstrumenten zijn daarvoor noodzakelijk. Inmiddels heeft ACIN met zo’n 30 medewerkers een diversiteit aan activiteiten opgebouwd rond het meten en regelen van klimaatbeheersingsystemen.

Aanbod meetinstrumenten

Voor klanten actief in de installatietechniek, klimaatregeling, civiele techniek, procesindustrie en defensie bieden wij een uitgebreid pallet aan professionele meetinstrumenten:

 • Luchtmeetinstrumenten
 • Luchtdichtheidsmeters
 • Luchtdrukinstrumenten
 • Vocht- en temperatuurmeters
 • CO2 meetapparatuur
 • Rooktesten
 • Monitoringssystemen

Naast de levering, verzorgen wij ook de kalibratie en reparatie van deze instrumenten.

Advies, verkoop en service van professionele meetinstrumenten

Op onze website vermelden we per instrument de meest relevante informatie. Heeft u nader advies nodig kies dan een van de onderstaande opties om contact met ons op te nemen
  Cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0