Temperatuur & Vocht

Instrumenten voor temperatuur en luchtvochtigheid

Rotronic is een toonaangevende producent in de wereld van het meten van relatieve vochtigheid en temperatuur (RV en T). Met het uitgebreide palet van sensoren en transmitters is er eigenlijk voor elke toepassing wel een passende oplossing.

ACIN Instrumenten is al ruim 20 jaar exclusief distributeur voor Rotronic producten en oplossingen.

ACIN biedt een breed scala aan instrumenten voor het meten en registreren van temperatuur, relatieve en absolute vochtigheid en dauwpunt. ACIN is exclusief distributeur in Nederland voor Rotronic, de vochtigheidsspecialist. ACIN biedt ook temperatuur- en vochtigheidsinstrumenten van fabrikanten als Regin.

Luchtvochtigheid en Temperatuur meten

Het correct opmeten van de luchtvochtigheid, temperatuur en/of het dauwpunt is belangrijk. ACIN Instrumenten beschikt voor verschillende toepassingen de juiste sensoren (voelers). Of het nu HVAC is of industrieel is of niet industrieel.

HVAC is een veel gebruikte Engelstalige afkorting voor Heating, Ventilation en Air Conditioning waarmee de luchtbehandelingsinstallaties in gebouwen wordt bedoeld.

Luchtvochtigheid en Temperatuur producten

ACIN Instrumenten heeft verschillende producten in het assortiment voor het meten en kalibreren van relatieve vochtigheid en temperatuur.

 • RV + T sensoren (voelers)
 • Transmitters
 • Dataloggers
 • Handmeters
 • Kalibratie
 • Wateractiviteit

Meer informatie over apparatuur voor luchtvochtigheid en temperatuur

Heeft u advies nodig over een van onze instrumenten voor temperatuur en luchtvochtigheid, neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.

 
  Cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0