Luchtmeetinstrumenten

Luchtmeetinstrumenten voor het inregelen van ventilatie- en klimaatsystemen

Het meten van de luchthoeveelheid en luchtsnelheid  is van cruciaal belang voor de optimale werking van klimaat- en ventilatieystemen.

ACIN instrumenten heeft een uitgebreid aanbod meetinstrumenten om de luchtsnelheid en luchthoeveelheid te meten waaronder luchthoeveelheidsmeters, luchtsnelheidsmeters en luchtsnelheidstransmitters.

Luchthoeveelheid meten

Voor het meten en inregelen van luchtbehandelingssystemen heeft ACIN instrumenten twee typen balometers (luchthoeveelheidsmeters) ontwikkeld: de Ventiflow-mk2 en Flowfinder-mk2.

Luchtsnelheid meten

De luchtsnelheid is van belang voor de goede werking van verwarming en ventilatiesystemen. Met de door ons aangeboden luchtsnelheidsmeters kan de luchtsnelheid nauwkeurig worden vastgelegd, ook als het gaat om lage luchtsnelheden.

Luchtsnelheidtransmitters

Voor industriële of voedselverwerkende processen zijn betrouwbare transmitters noodzakelijk. ACIN instrumenten biedt u met de Rotronic AF1-serie een stabiele transmitter met een hoge precisie voor het meten van luchtsnelheid.

Professionele en gecertificeerde luchtmeetinstrumenten

ACIN instrumenten is de specialist op het gebied van luchtmeetinstrumenten. Wij ontwikkelen en  verkopen instrumenten voor de professionele markt. Klanten kiezen voor ons vanwege onze jarenlange deskundigheid, betrouwbaarheid en onze mogelijkheden op het gebied van service, advies, onderhoud en kalibratie.

Informatie of advies over luchtmeting?

Heeft u advies nodig over luchtmeting of wenst u meer informatie, neem dan contact op via het mailadres of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0