CO2 Handmeters

CO2 handmeters

Met een CO2 handmeter van ACIN instrumenten heeft u een eenvoudige manier om nauwkeurig te controleren wat in een bepaalde ruimte de CO2 waarde is.

Handhelds voor het meten van CO2. Toepassingen: Luchtkwaliteit binnenshuis, bewaking in ondergrondse parkeergarages (veiligheid), Lekbewaking in vulinstallaties (veiligheid).

Enig resultaat

Rotronic CP11

Het CP11 handheld meetinstrument is een uitgebreide multifunctionele meter die tegelijkertijd CO2, vochtigheid (RV) en temperatuur (T) meet en registreert. Daarnaast worden het dauwpunt en de natteboltemperatuur berekend. Deze handmeter heeft een onverslaanbare prijs/prestatieverhouding. Met de meegeleverde ROTRONIC SW21-software kan het meetinstrument worden aangepast aan de eisen van de klant, kunnen meetgegevens worden gedownload, opgeslagen en geanalyseerd.

Meer informatie handmeters

Heeft u vragen over de Rotronic CP11 of over de CO2 meter in het algemeen, neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0