Luchtdrukmeters

Luchtdrukmeters

ACIN instrumenten levert een breed assortiment meetinstrumenten voor luchtdruk waaronder barometrische transmitters, drukverschiltransmitters, drukhandmeetinstrumenten, verschildrukregelaars en manometers.

Leverancier luchtdrukmeetinstrumenten

ACIN instrumenten produceert en levert eigen ontwikkelde luchtdruk-meters,  -schakelaars en -regelaars zoals de Betz micromanometer, de bekende PD(S) drukschakelaars en constante druk- en volumeregelaars  voor de gasveilige ruimtes aan boord van ondermeer marineschepen. Daarnaast voeren wij ook de drukmeetapparatuur van merken zoals Setra, Dwyer en DPM.

Soorten luchtdrukmeters

De SI-eenheid van druk is Pascal, een veel gebruikte eenheid in de industrie is de bar, 1 bar = 100.000 Pa. In onze atmosfeer heerst op zeeniveau een druk van ongeveer 1013 hPa ofwel 1,013 bar of 1013 mbar.

We onderscheiden een aantal vormen van druk waarvoor ook verschillende soorten luchtdrukmeters gemaakt worden. Absolute druk  is de druk tov 0 bar; relatieve druk is de druk tov atmosferische druk, onderdruk als de druk lager is dan atmosferisch, overdruk als deze hoger is.

Automatisch drukregelaars bewaken het gewenste drukverschil. In assortiment hebben wij:

 • barometrische transmitters
 • drukverschiltransmitters
 • druk- en handmeters
 • verschildrukschakelaars
 • manometers
 • constante druk- & volumeregelaars

Al onze meetinstrumenten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Productkennis in combinatie met service

ACIN instrumenten geeft antwoord op complexe vraagstukken op het gebied van luchtdrukmeting. In ons assortiment hebben wij voor de meeste situaties waarbij constante druk van belang is, altijd een geschikte meter, regelaar of oplossing.

Meer informatie of advies over luchtdruk meetinstrumenten

Heeft u advies nodig over luchtmeting of wenst u meer informatie, neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.

  Cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0