Druk- handmeters

Professionele drukmeters

Voor het meten van druk levert ACIN diverse handmeters van merken als DPM en AirFlow (voorheen Alnor). De micromanometers van DP Measurement worden vaak als referentie toegepast vanwege hun hoge nauwkeurigheid. De handmeters van AirFlow worden al jaren in diverse toepassingen gebruikt vanwege hun gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Staat uw druk- handmeter hier niet mij, vraag dan om advies van onze medewerkers.

Enig resultaat

Drukmeters van ACIN Instrumenten

ACIN instrumenten is sinds 1965 producent en leverancier van hoogwaardige meetinstrumenten voor lucht, druk en temperatuur. Wij beschikken over een eigen kalibratie, productie en reparatiefaciliteiten. Onze deskundige service afdeling is u graag van dienst voor de aanschaf of reparatie van hand- en drukmeters.

Informatie drukhandmeters

Heeft u deskundig advies nodig over drukmeters of wenst u meer informatie, neem dan contact op via het mailadres of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0