Diensten

Kalibratie, onderhoud & reparatie en CNC Draai- & Freeswerk

Kalibratie van meetinstrumenten

De meeste meetinstrumenten hebben regelmatig kalibratie nodig om optimaal te blijven presteren. Acin Instrumenten biedt kalibratieapparatuur voor iedere voeler. We kunnen ook uw voelers voor u kalibreren. We hebben een reminderservice om u te helpen herinneren dat uw instrumenten aan kalibratie toe zijn.

Kalibratie volgens standaarden

ACIN instrumenten is zeer goed uitgerust voor kalibratie van meet- en regelinstrumenten. Alle kalibraties door ACIN zijn traceerbaar naar nationale en internationale standaarden. Voor drukinstrumenten kunnen wij ook een kalibratiecertificaat leveren. ACIN beschikt over eigen meetkamers en de faciliteiten die nodig zijn om kalibraties uit te voeren.

Kalibratie

Onderhoud & reparatie van meetinstrumenten

De meeste meetinstrumenten hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Acin instrumenten heeft een eigen laboratorium waarin we we reparaties kunnen uitvoeren voor zowel onze eigen instrumenten als van andere merken waaronder Rotronic, Setra en Sensor Data. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat u snel weer over uw instrumenten kunt beschikken.

ACIN instrumenten heeft een reminderservice om u te helpen herinneren dat uw instrumenten aan onderhoud toe zijn. Daarnaast kunnen wij natuurlijk al uw meet- & regelinstrumenten repareren op het moment dat deze gebreken voortonen.

Onderhoud Meetinstrumenten

CNC Draai- & Freeswerk

CNC draai- en freeswerk (voorheen RVP Engineering) is onderdeel van ACIN en levert vakwerk in CNC draai-, boor- en freeswerk van enkel stuks tot seriewerk in alle soorten metaal en in kunststoffen. Ook met conventioneel draai- en freeswerk kunnen we u van dienst zijn.

Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit met een nette afwerking. We bieden een korte doorlooptijd en een scherpe prijs. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht. We zijn altijd bereid u te helpen bij de uitvoering of verdere ontwikkeling van uw product of idee.

ACIN is ISO:9001 gecertificeerd
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0