Constante drukregelaars

Constante drukregelaars

De EODR constante druk- & volumeregelaar en de VODR veerbelaste overdrukregelaar, zijn twee drukregelaars van ACIN instrumenten die we intern op maat ontwerpen en produceren.

Onze drukregelaars worden in huis ontworpen en geproduceerd. Wij maken ze volgens de specificaties van de klant. Wij leveren dit kwaliteitsproduct al jaren aan de marine, waar het moet blijven functioneren onder de zwaarste omstandigheden. Wanneer u een controleprobleem hebt en u hebt een oplossing nodig, aarzel niet om ons te contacteren.

Toont alle 2 resultaten

De werking van constante drukregelaars

Met een constante drukregelaar wordt de druk van doorstromend water of gas van een hoge inlaatdruk verlaagt naar een reguleerbare en constante uitlaatdruk.

EODR constante druk- & volumeregelaar

De EODR constante druk- & volumeregelaar is in zijn 2 versies speciaal ontwikkeld om een drukverschil tussen twee ruimtes constant te houden. Dat kan ook slaan op een ruimte en de buitenlucht. Deze drukregelaar is verkrijgbaar in een CD-versie en een CV-versie. Beiden zijn ontwikkeld de druk constant te houden, ongeacht het drukverschil tussen de ruimte en het uitblaasrooster.

VODR veerbelaste overdrukregelaar

De VODR veerbelaste overdrukregelaar is speciaal ontworpen zodat deze aan een wand of muur bevestigd kan worden en kan functioneren onder zware omstandigheden. Deze drukregelaar is speciaal getest en geschikt voor (marine)schepen en schokbestendig tegen een belasting van 2500 m/s2.

Informatie overdrukregelaars

Heeft u deskundig advies nodig over overdrukregelaars of wilt u meer informatie, neem dan contact op via het mailadresof telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0