Monitoringsystemen

Monitoringssystemen

Aan methoden van opslag en productie worden vaak hoge kwaliteitseisen gesteld. En dat is logisch want een product moet onder de juiste omstandigheden worden geproduceerd en bewaard. ACIN instrumenten biedt betrouwbare monitoringssystemen waarmee u metingen en gegevens van de productie en opslag kunt inzien.

CRP5 Clean Room Panel

De CRP5 Clean Room Panel is specifiek ontworpen voor het meten van differentiële druk (verschildruk), luchtvochtigheid (RV) en de temperatuur (T) in een ruimte. Hiermee is de CRP5 uitstekend geschikt voor gebruik in onder andere ziekenhuizen, apotheken, cleanrooms en laboratoria.

Rotronic Monitoring Systeem (RMS)

De hoge kwaliteitsnormen in producties, R&D, en opslag vereisen een betrouwbaar en veelzijdig monitoring systeem die de metingen van parameters registreert, visualiseert en documenteert en  bovendien makkelijk is te gebruiken. Het RMS is door zijn flexibiliteit geschikt voor veel applicaties als productie en opslag van medicijnen en voedingsmiddelen. Maar ook in musea, depots, archieven, ziekenhuizen en apotheken.

De meetgegevens zijn altijd en overal toegankelijk via PC, tablet of smartphone. Het systeem bewaakt parameters zoals relatieve vochtigheid, temperatuur, dauwpunt, deurcontacten, deeltjes en nog veel meer.

Drukmeetpunten

De drukmeetpunten kent zijn toepassing daar waar druk gemeten moet worden. Bijvoorbeeld in een cleanroom of laboratorium. Ze steken door het plafond en aan de achterzijde worden ze met een siliconenslang aangesloten op de drukverschilsensor. Het zichtbare deel is glad afgewerkt en zit vlak tegen het plafond.

Meer informatie monitoringssystemen

Heeft u advies nodig over onze monitoringssystemen, neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0