Rotronic Monitoring Systeem (RMS)

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Hoge kwaliteitseisen in productie- en opslagmethoden vereisen een uitgebreid controlesysteem dat gegevens levert die op betrouwbare wijze zijn gemeten. Het adaptieve RMS Rotronic Monitoring System is de perfecte oplossing voor een breed scala van toepassingen. Voor meer informatie kijk op de website van Rotronic.

 

Categorie:

Beschrijving

Hoge kwaliteitseisen in productie- en opslagmethoden vereisen een uitgebreid controlesysteem dat gegevens levert die op betrouwbare wijze zijn gemeten. Het adaptieve RMS Rotronic Monitoring System is de perfecte oplossing voor een breed scala van toepassingen.

RMS – Voor iedere toepassing
Het Rotronic Monitoring System is een modulair systeem van hardware-elementen en webbased software. Het biedt maximale flexibiliteit bij de installatie en zorgt voor gemakkelijk verkrijgbare gegevens. De dataloggers slaan metingen van Rotronic en third-party sensoren op en verzenden deze informatie aan de beveiligde database. Het slaat informatie op en maakt het beschikbaar voor gebruikers, via een PC, Mac, tablet of smartphone.

RMS – Voor groot en klein
De RMS is perfect voor zowel grote monitoringssystemen als voor eenvoudige, kleine toepassingen. Rotronic maakt de database beschikbaar als een beveiligd cloud-account.

RMS – De totaaloplossing
Rotronic produceert een scala van afzonderlijke onderdelen en software voor het monitoringssysteem. Wij bieden ook professioneel advies, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud voor de geïnstalleerde RMS.

Kenmerken

 • GMP/GLP/GDP compatibiliteit
 • FDA 21 CFR Part 11
 • EN 12830
 • PDF rapportage met grafieken en statistieken
 • Alarmnotificatie via spraakgestuurd bellen, SMS of e-mail
 • Platformonafhankeijk
 • Geschikt voor smartphones en tablets

Documentatie ENG

Brochure Rotronic Engels

Documentatie NL

Brochure Rotronic(NL)
  Cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0