Dataloggers

Dataloggers

Met de Rotronic CL11 en de Rotronic CO2-display, biedt ACIN instrumenten twee nuttige CO2-dataloggers voor het meten, diagnosticeren en oplossen van binnenklimaatproblemen.

 

Toont alle 2 resultaten

De toepassing van dataloggers

Dataloggers zijn essentieel binnen het scala van instrumenten en toepassingen die de luchtkwaliteit meten in een ruimte of gebouw. Het creëren en behouden van de juiste (wettelijk verplichte) luchtkwaliteit is belangrijk voor het welzijn en functioneren van personen, dieren en planten.

Wat dataloggers meten

Met een datalogger (CO2 meter) meet u de diverse onderdelen van de luchtkwaliteit en heeft u direct inzicht in:

 • CO2 en dus ventilatie
 • Luchtvochtigheid
 • Temperatuur

Rotronic CL11

Deze datalogger is makkelijk mee te nemen en meet eenvoudig en nauwkeurig het CO2-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheid in een ruimte. U leest metingen eenvoudig terug op het scherm.

Rotronic CO2 display

Deze datalogger is speciaal ontworpen voor montage aan een wand of op een tafel. Dit maakt hem goed geschikt voor toepassing in professionele situaties zoals kantoorpanden en onderwijsinstellingen. Met deze datalogger meet u eenvoudig het CO2-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheid in een ruimte naar keuze. U leest metingen eenvoudig terug op het scherm.

Meer informatie CO2-dataloggers

Wilt u meer informatie of heeft u aanvullend advies nodig over dataloggers? Neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.

 
  Cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0