Barometrische transmitters

Barometrische druktransmitters

Met de Setra 276 en de Setra 278 biedt ACIN instrumenten u twee barometrische druktransmitters die bekend staan om hun stabiliteit en betrouwbaarheid.

Toont alle 2 resultaten

Hoe werken barometrische druktransmitters?

Barometrische druktransmitters meten de barometrische druk voor o.a. meteorologische apparaten en applicaties. De term barometrische druk is de luchtdruk die met een barometer wordt gemeten.

Waarvoor worden barometrische druktransmitters gebruikt?

Het meten van barometische druk is essentieel voor het correct functioneren van medische toepassingen, meteorologische applicaties en indoor navigatie-apparatuur. Maar ook voor bijvoorbeeld fietscomputers, hoogtemeters en vario-meters.

De Setra 276

De Setra 276 is een betaalbare druktransmitter die geschikt is voor toepassingen op zonne-energie. Met ±0.25% FS is het een compacte en zeer robuuste druktransmitter met toch zeer hoge prestaties.

De Setra 278

De Setra 278 is een barometrische druktransmitter die is ontworpen voor extreme omstandigheden. Hierdoor is hij uitstekend geschikt voor lange termijn stabiliteit. Hij heeft daarnaast sleep modus voor extra snel opstarten en een verwijderbare terminal strip waarmee hij eenvoudig en snel te bedraden is.

Meer informatie barometrische druktransmitters

Heeft u advies nodig over een van onze barometrische druktransmitters of anders luchtdrukmeters, neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0