Drukverschiltransmitters

Professionele drukverschiltransmitters

ACIN instrumenten biedt een een zeer complete lijn van drukverschiltransmitters van de merken Clean Room Panel )CRPS), Rotronic en Setra. Het meten van verschildruk is van belang voor een optimale procesbesturing, filterbewaking en luchtkwaliteit. Wij adviseren u graag over de juiste drukverschiltransmitter.

Gebruik van drukverschiltransmitters

Drukverschil meting is van groot belang voor cleanrooms, ziekenhuizen, farmaceutische industrie en procesindustrie.Een drukverschiltransmitter meet nauwkeurig het drukverschil tussen ruimtes, oftewel de relatieve druk. Daarmee kan overdruk bewaakt worden. Overdruk is noodzakelijk om ruimtes zoals cleanrooms en operatiekamers schoon te houden van vervuilde lucht(bijvoorbeeld virussen of bacteriën). Drukverschiltransmitters meten niet alleen de onder- en overdruk, maar sturen deze ook door naar het ventilatiesysteem.

Drukverschilmeters van ACIN instrumenten

Wij leveren alleen drukverschilmeters van de hoogste kwaliteit. ACIN instrumenten is als sinds 1965 producent en leverancier van meet- en regelapparatuur voor binnen- en buitenklimaat. ACIN heeft de expertise, eigen productie, kwaliteitsmerken en de reparatie- en kalibratiefaciliteiten om klanten met raad en daad bij te staan. Wij leveren alleen drukverschilmeters van de hoogste kwaliteit.

Advies over drukverschiltransmitters

Heeft u deskundig advies nodig over luchtmeting of wenst u meer informatie, neem dan contact op via het mailadres of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0