dwManometers

Analoge Manometers

Met de Betz micromanometer en de Magnehelic drukmeter van Dwyer biedt ACIN instrumenten u twee zeer bekende en worden wereldwijd gebruikte manometers.

Toont alle 2 resultaten

Hoe werken een manometers

Een manometer meet de luchtdruk door middel van een zogenaamd “buisveerprincipe”. Dit houdt in dat zich in de manometer een krom buisje bevindt dat, naarmate er lucht of gas in komt, steeds rechter gebogen wordt. Deze beweging wordt vertaald naar het display en daar kunt u vervolgens exact lezen wat de luchtdruk is.

Waarom zijn manometers zo belangrijk?

Manometers worden gebruikt aan boord van schepen, offshore-platforms, industriële installaties, voedselverwerking en procesindustrie. Naast temperatuurmeting is drukmeting een van de belangrijkste en meest gecontroleerde waarde in een proces. Manometers signaleren mogelijke lekkages, drukopbouwingen en ongewenste openingen .

De Betz micromanometer

De Betz micromanometer is meet lage lucht-, gas- of verschildruk met zeer hoge nauwkeurigheid en lange termijn stabiliteit. Dit primaire instrument wordt gebruikt voor de kalibratie van verschillende drukmeetinstrumenten.

Dwyer Magnehelic manometers

De Dwyer Magnehelic drukverschilmeter is zeer nauwkeurigheid  ( gegarandeerd binnen 2% van de volle schaal) – en kent 81 verschillende modellen om precies aan uw wensen te voldoen. Het instrument is bestand tegen schokken, vibraties en overdruk en gebruikt geen manometervloeistof die verdampt, bevriest of giftige of nivelleringsproblemen veroorzaakt.

De Magnehelic is de industriële standaard voor het meten van over- en onderdruk.

Meer informatie manometers

Heeft u advies nodig over een van onze manometers, neem dan contact op via het mailadres  of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen. Onze service- of verkoopafdeling neemt dan direct contact met u op.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0