ACIN prominent aanwezig op 26e In­ter­na­tion­al Pass­ive House Con­fer­en­ce

In­ter­na­tion­al Pass­ive House Con­fer­en­ce Frank Krepel | Beurzen

Van 10 t/m 12 maart wordt alweer de 26E Passive House Conference te Wiesbaden in Duitsland georganiseerd. ACIN is als één van de grotere standhouders aanwezig met maar liefst vier innovatieve producten: de Ventiflow-mk2, Ultragraphyx, Flowfinder-mk2 en de (A)air (T)ightness (T)ester.

Efficiency Now!

Het thema van deze conferentie is “Efficiency Now!” en draait helemaal om betere manieren van nieuwbouw en renovatie met de nadruk om energiebesparing en duurzaamheid. In totaal zijn 16 lezingen gepland met als motto “Efficiency NOW!”. Alle experts zijn het eens over de enorme potentie van nieuwe manieren om te besparen op energie en daarmee ook bij te dragen aan een beter klimaat. Energiezuinig bouwen is niet iets voor de toekomst. Het kan nu al, mede door de innovaties van ACIN. Voor ACIN is het dan ook niet meer dan logisch present te zijn op deze beurs en conferentie als een van de meest prominente standhouders.

Programma en locatie

Op 10 en 11 maart 2023 is de conferentie live en online te volgen. Op 12 maart vinden bezichtigen plaats bij energiezuinige kantoren, ziekenhuizen en overige gebouwen om energie-efficiëntie in de praktijk te zien. Gedurende de hele conferentie is ACIN met haar stand aanwezig en geeft Niek-Jan Bink persoonlijke toelichting en demonstratie van onze innovaties.

Vragen over of deelnemen aan de conferentie?

Heeft u vragen over de conferentie, wenst u deel te nemen of wilt u meer weten over één of meerdere van de producten die we op de conferentie demonstreren? Laat het ons weten en neem contact op via het mailadres of telefonisch via +31 (0)70 – 3070703.

    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0