EGM-5 draagbare CO₂ -gasanalysator

Prijs op aanvraag Offerte aanvragen

Een robuust, zeer draagbaar instrument voor gebruik in het laboratorium en in het veld. De perfecte oplossing voor metingen van de CO 2 -uitstoot in de bodem en de netto CO 2 -flux van het bladerdak.

Product eigenschappen

 • Zeer nauwkeurige, compacte, niet-dispersieve infrarood CO2-analysator met automatische temperatuur- en drukcompensatie
 • CO2-bereik tot 100.000 ppm (10%)
 • Nauwkeurigheid: < 1% van de bereikconcentratie over het gekalibreerde bereik
 • Lichtgewicht en echt draagbaar in het veld (1,5 kg)
 • Interne, oplaadbare 7,2 V lithium-ionbatterij voor maximaal 16 uur continu gebruik
 • Ingebouwde bemonsteringspomp met elektronische flowsensor
 • Numerieke en grafische weergave van gegevens
 • Groot touchscreen met hoge resolutie en uitstekende leesbaarheid onder zonlicht
 • Onbeperkte gegevensopslag via USB-flashdrive (thumbdrive)
 • Spanning en digitale (USB) uitgang
 • Visueel en hoorbaar alarm (laag en hoog)

Beschrijving

EGM-5 draagbare CO₂ -gasanalysator

De EGM-5 is een compact, lichtgewicht instrument (1,5 kg) met een op maat gemaakte, robuuste aluminium behuizing, waardoor het een zeer draagbaar en duurzaam product is voor veeleisende veldmetingen. Bovendien is de EGM-5 voorzien van een integrale, oplaadbare batterij van 7,2 V, die tot 16 uur continu gebruik in het veld mogelijk maakt. De EGM-5 beschikt ook over een miniatuur luchtbemonsteringspomp met lange levensduur die kan worden gebruikt voor zowel dynamische als statische metingen. Gegevens kunnen handmatig of automatisch worden geregistreerd met door de gebruiker geselecteerde intervallen.

Ontdek hoe snel en eenvoudig metingen zijn met de EGM-5!

De EGM-5 kan worden geleverd met twee verschillende optische banken die specifiek zijn gekalibreerd voor het vereiste bereik. Eén bank is geoptimaliseerd voor meetbereiken van CO₂ tot 30.000 ppm en een andere voor meetbereiken van 30.000 tot 100.000 ppm. Voor gebruikers die de gasanalysator opnieuw willen kalibreren naar een nieuw niveau, kan dit eenvoudig worden bereikt, zolang dit binnen het bereik voor die specifieke optische bank blijft.

Het ontwerp van de EGM-5 zorgt voor inherente kalibratiestabiliteit die is bevestigd door meer dan 35 jaar ervaring in gasanalysetechnologie. Het beschikt over een niet-dispersieve, infraroodmeettechniek in combinatie met op een microprocessor gebaseerde signaalverwerking, wat resulteert in een nauwkeurige meting van CO₂ . Onze innovatieve “ Auto-Zero ”-technologie en geïsoleerde, thermostatisch geregelde optische bank zorgen voor een snelle opwarming, langdurige stabiliteit, nauwkeurigheid en kalibratie van de analysator.

De EGM-5 is een uiterst veelzijdig instrument dat kan worden gebruikt met een reeks optionele sensoren en kamers die de meetmogelijkheden vergroten.
  Cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0