Wateractiviteit

Het meten van wateractiviteit

Meten en monitoren van Aw-waarde

Goed en veilig voedsel is belangrijk. De kwaliteit en houdbaarheid van uw product kunt u uitstekend bewaken door het meten van wateractiviteit. Met Aw-apparatuur van Rotronic meet u de wateractiviteit zeer nauwkeurig. ACIN instrumenten staat u met raad en daad bij aankoop en gebruik van wateractiviteitsapparatuur.

Wateractiviteit: belangrijk bij kwaliteitscontrole

De meting van wateractiviteit is een belangrijke parameter bij de kwaliteitscontrole van vochtgevoelige producten of materialen.

Als er te veel water in een product zit, bestaat het risico op microbiële groei en watermigratie. Dit kan leiden tot klontering, veranderingen in consistentie en verminderde houdbaarheid. Producenten van voedingsmiddelen en farmaceutische producten moeten bijvoorbeeld aan de FDA aantonen dat de wateractiviteit van een product zodanig is afgenomen dat bacteriën niet meer kunnen groeien.

Meer informatie over het meten van wateractiviteit vindt u hieronder in onze video, brochure of whitepaper. Scroll verder en u vindt alle wateractiviteitsapparatuur.

Video Wateractiviteit in 5 minuten

Leer hoe u in minder dan 5 minuten wateractiviteit kunt meten met onze HC2-AW-USB-sonde en de AW-Quick-functie van onze HW4-software!

Bekijk de video door op de afbeelding hierboven te klikken of via de button hieronder.

Brochure Wateractiviteit

Blader door onze brochure en vind producten en oplossingen voor het meten en bewaken van wateractiviteit, evenals informatie over software en kalibratie.

Download gratis de brochure via de button hieronder.

Whitepaper Wateractiviteit

De whitepaper bevat gedetailleerde theorie over water, wateractiviteit en watergehalte. Het geeft ook informatie over waar en waarom het belangrijk is om de wateractiviteit te meten en hoe je metingen van de wateractiviteit kunt uitvoeren.

Vul het formulier in en download gratis de whitepaper van 12 pagina’s.
    Cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0